saraojalas.blogg.se

Min resa

Hej!

Kategori: Allmänt

Tänkte skriva lite om hur jag ändrat min egen syn på hur jag ser ut.. Jo, min egen självbild har alltid varit att jag har lång överkropp och grymt korta ben. Jag har nästan alltid haft komplex över hur mina ben ser ut, har nästan alltid velat ha längre och smalare ben som mer skulle "passa" resten av min kropp... Mina lår har alltid gått ihop, har liksom aldrig haft sånt där mellanrum "gap", vilket har varit ett av mina stora problem under min uppväxt som tonåring ... Tejpade ihop låren med silvertejp en gång när jag var 14 år då vi skulle åka till Balders och dansa, ja herregud va dum man var...

Innebandy och fotboll har jag ju hållt på med jätte mycket, vilket resulterar i starka ben! Vilket jag haft mycket nytta av nu när jag kör styrketräning! Benböj och marklyft har jag alltid tyckt varit kul att köra då jag kan använda styrkan i benen;-) 

De senaste månaderna här nu så har jag fått ett nytt kost/träningsschema vilket har resulterat till att jag äter mer och orkar lyfta mycket tyngre inne på gymet. Detta har gjort att jag såklart har ökat i omkrets lite här och var på kroppen, har gått upp ca 5kg nu. Men, jag mår bra både i kroppen och knoppen! Gillar min rumpa som jag alltid har haft och mina lår, även fast dom blivit större! Det är ju kul att känna sig starkare :D ville bara säga att styrketräningen har fått mig att älska mig själv mer, är så jäkla glad för det, allting har blivit så mycket lättare, bokstavligt talat;-))